divendres, 7 de desembre del 2018

5è B va a l’Albufera des Grau

Dimarts 13 de novembre, els alumnes de 5è B vam anar d’excursió a l’Albufera des Grau. Vam sortir a les 9h d’escola i amb l’autobús que vam agafar devora del Ramis vam anar fins al centre de recepció de l’Albufera. 
En arribar, ens esperaven dues monitores, na Júlia i na Bego. Vam anar caminant tots junts amb na Júlia fins a un punt on ens esperava na Bego amb una furgoneta. Allà vam fer dos grups, un grup va anar amb na Júlia a mirar aus amb el telescopi i l’altre grup va anar amb na Bego a mirar amb els prismàtics. Cada un tenia uns prismàtics i ens vam posar darrera els miradors i dins la caseta i vam poder veure collblaus, soterins petits, corbs marins grossos, fotges, agrons, rabassots, cullerots ... Després d’una hora vam canviar els grups i així tots vam fer les dues coses. Quan vam mirar amb el telescopi vam veure un corb marí gros que s’eixugava les ales damunt una roca. 
En acabar les activitats de veure aus l’autobús ens va dur fins a la platja del Grau on vam berenar i jugar una estona al camp de futbol. 
 Després de berenar, vam anar tots junts fins a una altra part de l’Albufera i ens vam tornar a separar per fer unes altres activitats. Damunt el pont de ciment vam fer una activitat d’omplir informació sobre l’Albufera i dins el bosc una activitat de reconèixer plantes. La part del bosc era la duna fixa de l’Albufera. Al camí per entrar al bosc vam veure unes gambes molt petites.
Finalment vam anar just a damunt sa platja per veure sa duna mòbil i el pont que s’havia romput pel mal temps. Després ja vam agafar l’autobús per a tornar a l’escola.



Clicau damunt la foto per veure més imatges