dimarts, 25 de juny del 2013

MOLTES GRÀCIES A NA DIANNE



Els alumnes de 5è hem treballat tot aquest darrer trimestre amb na Dianne Carter, un voluntària anglesa que ha vingut cada divendres a ensenyar-nos moltes coses i ajudar-nos amb l’anglès.
Ella és d’Anglaterra, de la zona de Southampton però fa anys que viu aquí a Menorca. Quan va venir ens va comentar la possibilitat de fer un intercanvi lingüístic amb una escola que ella coneix de la seva àrea. Ella ens va dir que podíem preparar algunes feines sobre noltros i sobre la nostra escola i ella el juliol hi anava de vacances i els hi podia dur el que preparéssim en persona. Ens va agradar la idea i a partir d’això hem estat treballant un dia per setmana.
Hem funcionat amb grups interactius. Fèiem tres grups, un que estava amb na Dianne, un que estava amb na Maria (la mestra d’anglès) i l’altre amb els ordinadors portàtils. Cada 15 minuts canviàvem de grup.
L’estona que estàvem amb na Dianne era molt interessant tot i que hi havia moments que ens costava d’entendre. Però amb esforç i ganes ho acabàvem entenent. Ella ens explicava tot de fets i anècdotes de l'àrea de Southampton, dels costums, festivitats, l’escola...  el fet que els alumnes d’allà vagin tots amb uniforme és el que més ens va sorprendre!
L’estona que estàvem amb na Maria vam començar a preparar tot el material que volíem presentar als alumnes anglesos. Hem preparat una presentació personal de cada un, un vídeo sobre l’escola i unes cartolines amb imatges i informació sobre Maó i Menorca.
El darrer dia que na Dianne va venir vam fer-li unes postals a cada classe amb la nostra foto i dedicatòries i també li vam donar unes flors per agrair-li la gran feinada que ha fet. Ha estat una gran experiència que hem ben aprofitat i xalat! Esperem que si tot va bé l’any que ve puguem seguir amb el mateix!
Pengem a continuació les nostres presentacions i el vídeo de l’escola.