divendres, 8 d’abril del 2011

LES SORTIDES DE 5è

Tot i que les vacances de Setmana Santa encara no han arribat, el segon trimestre ja hem donat per acabat. I els de 5è vos volíem explicar quines han estat les sortides que hem fet:
  • Orgue de Santa Maria: El mes de gener vam anar de visita a l'orgue de Santa Maria. El que més ens va agradar d'aquesta visita va ser quan en Tomé (que ens va explicar moltes coses) va pujar dalt l'orgue i va tocar moltes peces. Ens va deixar ser-hi molt a prop i segons quina nota tocava pujava molt el volum i ens regiràvem!




     
  • Far de Favàritx: El mes de febrer vam anar d'excursió fins el far de Favàritx! La setmana d'abans va venir na Júlia a fer-nos una activitat prèvia a la classe sobre les plantes de Favàritx. El dia de l'excursió, tot i que bufava vent, ens va encantar la visita al far, vam poder pujar fins dalt de tot en grups de 8 perquè l'espai era molt reduït!! i les vistes eren increïbles! En Sebastià és el farer i ens va explicar com ha canviat el funcionament del far els darrers vint anys. Ell abans hi vivia, però ara ja només hi va alguns dies. Està tot mecanitzat i ell simplement vigila que funcioni. Després vam berenar i vam fer una fitxa sobre les plantes de Favàritx (nom, alçada, forma, colors, dibuix...) i al voltant de les 12.30  ens va recollir l'autobús! Ens va agradar molt aquesta sortida, vos la recomanem!!




  • Taller d'aromes: I el mes de març vam fer aquesta activitat al centre de l'Albufera d'es Grau. Vam xalar moltíssim perquè vam poder posar mans a treballar i vam fer una crema de mans de camamil·la i una colònia de tomaní! Abans de començar a fer les mescles vam fer un joc de descoberta sobre les plantes aromàtiques i no aromàtiques que hi havia al voltant del centre. Després va venir la millor part, per grups vam ben escoltar i seguir instruccions i vam partir ben carregats!